Studiereizen

 

SnT organiseert studiereizen naar het Caribisch gebied. Niet om te genieten van de vele mooie stranden, de lekkere drankjes en het overheerlijke eten, maar om kennis te maken met de cultuur, de keiharde werkelijkheid van het leven.

Kennismaking met de eilanden is afhankelijk van de samenstelling van de groep.

Contact a paper writer for a piece of artwork if you’re looking to showcase your creativity. This is the opportunity to essay make something or create a small masterpiece. Since a lot of people nowadays are interested in artwork, locating a newspaper writer is simple as typing”paper author” into any search engineoptimization.

Over het algemeen worden reizen georganiseerd voor overheidsinstellingen. Maar wij hebben ook ervaring met groepen investeerders of bouwondernemers.

 

Studiereizen voor overheidsbedrijven laten wij de deelnemers in contact komen met mensen uit de vele achterstandswijken. Wij organiseren werkbezoeken bij hulpverleningsorganisatie, politie en justitie. Wij laten jullie kennis maken met de echte schrijnende armoede en de problemen die daaruit voortvloeien. Dit alles om beter te kunnen begrijpen met welke problematiek onze Caribische Nederlanders naar hier komen. Om beter beleid te kunnen maken en om te realiseren dat deze mensen niet verstrikt raken in onze moeilijke maatschappij.