Projecten

SnT is een bemiddeling-en trainingbureau die door vele jaren ervaring gespecialiseerd is in de individuele begeleiding van werkloze werkzoekenden naar de arbeidsmarkt in zijn algemeenheid en specifiek de Caribische doelgroep (in het vervolg Antillianen). In de loop der jaren is een groot netwerk opgebouwd in Nederland maar ook op de Antillen, bestaande uit werkgevers, gemeentelijke diensten en werkgelegenheidsorganisaties. Gezamenlijk wordt uitvoering gegeven aan diverse individuele maar ook groepgerichte trajecten, allen gericht op coaching training en duurzame bemiddeling.

SnT onderhoudt nauwe relaties met werkgevers. Hun behoefte wordt vertaald in een compact werkend-leren traject. Door middel van goed management, professionele training en intensieve coaching wordt invulling gegeven aan een duurzame match tussen werkgevers en werknemers.

Door het grote netwerk aan werkgevers in combinatie met de expertise op het gebied van werkloosheidsproblematiek onderscheiden wij ons van soortgelijke bedrijven.

Dit onderscheid wordt versterkt door het gelijknamige bedrijf op de Antillen. Met de vestiging op Curaçao en consulenten op Curaçao, Aruba en Sint Maarten geven wij invulling aan de bemiddeling en training van Antilliaanse werkloze werkzoekenden en remigratietrajecten voor Antillianen vanuit Nederland.

Het Nederlands deel van het bedrijf wordt gevoerd in Groningen. Zij werken, waar nodig samen met professionele free-lance medewerkers. Samen staan zij garant voor een inspirerende en enthousiaste werkwijze. Het Antilliaans deel is enkele jaren geleden opgericht door mensen, die geloven in “de rijkdom van Curaçao” en willen bijdragen aan de ontplooiing en ontwikkeling van de Curaçaose economie, waarbij de Curaçaoënaar een centrale rol moet spelen.

De relatie tussen beide vestigingen heeft geresulteerd in uitgebreide kennis van Antillianen in zijn algemeenheid en specifiek binnen de gemeenschap in Groningen. Door directe contacten met families is SnT bekend met de problematiek van de gemeenschap en van individuen. Met deze kennis in combinatie met een zakelijke benadering is het mogelijk een moeilijke groep te benaderen, te motiveren, te trainen en te plaatsen

Some online resources suggest using an essay helper for such scenarios. It’s possible to use an cpm homework help essay helper however they may be helpful if you’ve got a problem with essay writing. It is almost always best to begin using the tips and only later if you believe that you require help with essay writing or you have doubts, request help from an essay helper.

op de arbeidsmarkt in Nederland of de Antillen.